De praktijk van DAPZWD

Moderne praktijk met gedreven team

Een moderne goed uitgeruste praktijk waar het team van 13 dierenartsen samen met 17 dierenartsassistentes werken. Met ons team willen wij uw huisdier optimale zorg bieden.

 

pandbuiten-dapzwd

Optimale zorg voor uw huisdier

Samenwerking in een grote praktijk geeft ons de mogelijkheid diersoortgericht te werken. Om voldoende kennis en vakkundigheid per diersoort te onderhouden en te vergroten hebben wij dagelijks patiëntenoverleg en volgen dierenartsen en assistentes regelmatig bijscholing.

Met ons team willen wij uw huisdier optimale zorg bieden.

 

Bij de sectie gezelschapsdieren werken dierenartsen Bart Sloots, Jerry Schutte, Rianne Compagner-Meulenbelt, Nieke van Rhijn, Elise Schroten, Kirsten Kruit en Lisanne Hageman. Bij de sectie landbouwhuisdieren en paard werken dierenartsen Grethe Molema, Evert-jan Veldman, Heleen Klunder, Marten Postma, Tim van Dijk en Pauline Inberg

De assistentes: Anita, Carolien, Chantal, Ilona, Jolanda, Jolien, Maaike, Rijnie, Rilana, Kirsten, Julia, Tessa, Kristy, Cil, Fleur, Roos en Imre zorgen voor een zo goed mogelijke dagelijkse gang van zaken in de praktijk. Bij het maken van afspraken hebben zij soms informatie nodig om de agenda zo efficiënt mogelijk in te delen. Zij kunnen ook, zo nodig na overleg met de dierenarts, beoordelen of uw komst spoed is. Een groot aantal vragen kunnen zij direct beantwoorden.

Wij staan klaar voor uw huisdier.

team dierenarts praktijk meppel omgeving drenthe overijssel

DIRECT ONLINE AFSPRAAK MAKEN

u kunt zelf online een afspraak inplannen op een moment dat het u het beste uitkomt. Het is mogelijk een afspraak te maken voor een consult of vaccinatie. U kunt voor maximaal drie dieren per keer een afspraak maken.

Operaties, gebitsbehandelingen, uitgebreide onderzoeken, euthanasie of een visite aan huis kunnen niet online geboekt worden.

Eigen laboratorium en goed uitgeruste operatiekamer

Wij beschikken over röntgen- en echoapparatuur. In ons laboratorium kunnen wij naast bloedonderzoek ook bacteriologisch, parasitair, urine- en melkonderzoek doen.

Onze praktijk beschikt over een goed uitgeruste operatiekamer met gasanesthesie. Er zijn ruime verblijven voor opname en recovery van uw huisdier.

Paarden kunnen zowel op de kliniek als thuis onderzocht en behandeld worden. Onze kliniek beschikt over een behandelbox, die gebruikt wordt voor gynaecologisch onderzoek, gebitsbehandelingen, kleine chirurgische ingrepen en onderzoek van de luchtwegen (endoscopie). Tevens is er een ruimte voor het doen van röntgenologisch en echografisch (o.a. pezen) onderzoek. Onze paardenafdeling is ruim opgezet met stalling voor dagopname, een longeerbak en ruim voldoende parkeergelegenheid voor trailers of vrachtauto’s. Onze röntgen- en echo-apparatuur.

ok-dapzwd

Afspraak maken, medicijnen afhalen of uitslag opvragen?

Voor het afhalen van voer en medicijnen kunt u tijdens openingsuren terecht.

Urine of ontlasting voor onderzoek of melk voor bacteriologisch onderzoek kunt u dagelijks tot 17.00 uur brengen. Melk voor de Delvotest (antibioticum-onderzoek) graag brengen vóór 11.00 uur.

Als u met meerdere huisdieren tegelijk wilt komen, wilt u dat dan aangeven bij het maken van de afspraak, zodat wij extra tijd kunnen vrijhouden. Behandelingen van en medicijnen voor gezelschapsdieren dienen contant of per pin te gebeuren.